Feestmenu’s

 

Heeft u iets te vieren, dan is Restaurant “Chef’ Stable” een unieke plaats voor uw feest.

Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. (tel. +32 (0) 472 31 06 24)

 

KERSTMENU

Sprankelend Aperitief

Amuse

 ***

Open ravioli /kip / zwezeriken/ wortel/ peultjes/ pinda.

***

Hertenkalffilet /appel / groenekool/spek /boschampignons / dauphine aardappel.

***

Cake groene thee / aardbei / witte chocolade / vanille roomijs.

***

Prijs menu:  56,00 euro/pers.

Prijs menu All-in: 85,00 euro/pers. (aperitief-wijnen-water-inbegr.)

OUDEJAARSAVONDMENU

 

Sprankelend aperitief

 Amuse

 ***

Sint-Jacobsnoot/ ganzenlever /sucrine /truffelmayonaise/toast.

***

Zeeduivel/ gerookte ham /mosterd/ knolselder / blanke botersaus.

***

Everzwijnfilet/ butternut/ courgette/ chanterelle/ erwtjes/ gekonfijte aardappel.

***

Oudejaars dessert

***

Prijs menu: 75,00 euro/pers.

Prijs menu All-in: 105,00 euro/pers. (aperitief-wijnen-water-inbegr.)

NIEUWJAARSMENU

Sprankelend aperitief

 Amuse

***

Sint-Jacobsnoot / ganzenlever/sucrine/truffelmayonaise/toast.

***

Everzwijnfilet / butternut/ courgette/boschampignons/ erwtjes/ gekonfijte aardappel.

***

Nieuwjaars dessert.

***

Prijs menu: 56,00 euro/pers.

Prijs menu All-in: 85,00 euro/pers. (aperitief-wijnen-water inbegr.)