Maandmenu

Menu

van 13 tot 16 oktober

  

Amuse

***

Gemarineerde Sint-Jacobnoot/ avocado/mango/dille-dressing.

***

Gewokte Zeewatergarnaal/Oosterse wijze .

***

Ossenhaas/ portsaus/ najaarsgroenten/ ovenaardappel.

***

Omelet Syberienne / rode vruchten.

Prijs menu 4 gangen: € 56,00
Prijs menu 4 gangen: € 79,00 inclusief begeleidende wijnen en water.

 

 

Menu

 vanaf woensdag 17 oktober.

Amuse

***

Herfstsla van gegrilde groenten/ linzen/ gerookte eendenborst.

***

Sint-Jacobsnoot/ wortelcrème/ sinaasappel/ courgette/ tempura wortel.

***

Gevulde Fazant/ Fine Champagne/ witloof/ peterseliewortel/ bos champignons.

***

Tarte tatin/ vanille roomijs/ Engelse room.

Prijs menu 4 gangen: € 56,00
Prijs menu 4 gangen: € 79,00 inclusief begeleidende wijnen en water.