SuggestieUitklappen

Eendenlever terrine/ Teruel ham 18 maanden/ abrikoos .  (VG) € 25,00

Miso /Rode Poon/ Noedels. (VG) € 23,00

King krab (VG) € 32,00  / (HG)  52,00

Fazanthen ‘Fine Champagne’/ witloof/ boschampignons/ peterseliewortel. (HG) € 38,00

Pannenkoek/ chocolade/ banketbakkersroom.(D) € 12,00

 

Voorgerechten

Carpaccio /licht gerookt/ truffel mayo/ Parmezaan 23,00
Zalmtartaar/ gerookte paling/ tandoori yoghurt/ komkommer 23,00
Filopakje geitenkaas/ Breydelham/ pijnboompitten/rozemarijn-honing 21,00
Gamba’s ‘à la plancha’/ pittig gekruid/ Citrus salade 26,00
Huisbereide grijze garnaalkroketten 21,00

SoepenUitklappen

Dagverse groentesoep 10,00
Verrukkelijke vissoep/toast/rouille 14,00
Cappuccino van schaaldieren/ saffraan 16,00

VisbereidingenUitklappen

Gebakken Noordzeetong, gemengde sla , verse frietjes 40,50
Gelakte zalm en gewokte groenten, fettucinne 32,00
Boterzachte kabeljauw met pure groenten, aardappelsmeus 34,00
Krokant gebakken paling/tartaar saus 33,50
  –  met verse groene kruiden/ in de room/ Provençiaals 35,50

VleesbereidingenUitklappen

Rumpsteak “Wit-blauw” Extra natuur/ slaboeket/ verse frietjes 30,00
  –  met groene peper of paddenstoelen/room/slaboeket 32,50
  –  met Béarnaise of Roquefort/ slaboeket 33,50
Ierse ribeye/ aromatenolie/  gegrilde groenten 39,00
Lamskroon /jonge look/ Rozemarijn/ Provençaalse groenten 38,00
Ossenhaas “Flambé”/roomsaus/ mesclum/verse frietjes 39,00

Zoete bereidingenUitklappen

Gebak van ’t huis met roomijs 12,00
Dame Blanche/ slagroom 10,20
Crème brulee 9,00
Aardbeienfantasie (seizoen) 11,00
Verse vruchten / roomijs/ frambozencoulis 11,00
Pannenkoek “Normande”/ appel /Calvados/ roomijs 13,00
Chocolade  “Moelleux” 12,00
Sabayon/ Noord krieken/ roomijs 12,00
Verse appelbeignet met vruchtencoulis, vanille-roomijs 12,00