SuggestieUitklappen

Gemarineerde Sint-Jacobnoot/ avocado/mango/dille-dressing. (VG) 19,00
Gewokte Zeewatergarnaal/Oosterse wijze (VG)18,00
Ossehaas/ portsaus/ najaarsgroenten/ ovenaardappel.  (HG) 30,00
Stoofpotje hoevekip/ zwezeriken/ oesterzwammen (HG)26,00
Omelet Syberienne / rode vruchten.       (D)9,00

VoorgerechtenUitklappen

Bergham Grand Reserva 18 m.uit de Teruel / Galia Meloen/ Parmezaan16,00
Zalmtartaar/ gerookte paling/ tandoori yoghurt/ komkommer15,00
Filopakje geitenkaas/ Breydelham/ pijnboompitten/rozemarijn-honing14,50
Gamba’s ‘à la plancha’/ pittig gekruid/ Citrus salade19,00
Huisbereide grijze garnaalkroketten15,00

SoepenUitklappen

Dagverse groentesoep5,00
Verrukkelijke vissoep/toast/rouille9,50
Cappuccino van schaaldieren/ saffraan10,00

VisbereidingenUitklappen

Gebakken Noordzeetong, gemengde sla , verse frietjes33,00
Gelakte zalm en gewokte groenten, fettucinne25,00
Boterzachte kabeljauw met pure groenten, aardappelsmeus26,50
Krokant gebakken paling/tartaar saus28,00
  –  met verse groene kruiden/ in de room/ Provençiaals29,50

VleesbereidingenUitklappen

Rumpsteak “Charolais” natuur/ slaboeket/ verse frietjes22,00
  –  met groene peper of paddenstoelen/room/slaboeket24,50
  –  met Béarnaise of Roquefort/ slaboeket25,00
Braziliaans runderlendestuk/  gegrilde groenten27,00
Lamskroon /jonge look/ Rozemarijn/ Provençaalse groenten28,00
Varkensnootjes/spek/graanmosterd/marktgroenten25,00
Ossenhaas “Flambé”/roomsaus/ mesclum/verse frietjes30,00

Zoete bereidingenUitklappen

Gebak van ’t huis met roomijs7,00
Dame Blanche/ slagroom7,00
Crème brulee7,00
Aardbeienfantasie (seizoen)9,00
Verse vruchten / roomijs/ frambozencoulis9,00
Pannenkoek “Normande”/ appel /Calvados/ roomijs10,00
Chocolade fantasie9,00
Sabayon/ Noord krieken/ roomijs10,00
Verse appelbeignet met vruchtencoulis, vanille-roomijs10,00