De Hoeve

Volop ruimte voor de kinderen

De kinderen kunnen hier hun hartje ophalen met de paarden, kippen, koeien, schapen, geiten, pony’s… enz. Daarnaast is er een gezellige speelzolder waar de kinderen zich naar hartelust kunnen amuseren. De kinderen vinden op de hoeve fietsjes, trapauto’s, zandbak en speelweide. De Kruishoeve heeft aangepast kindermeubilair waardoor iedereen zich thuis voelt.

Lekker buitenspelen, dat wil ieder kind. Daarom is De Kruishoeve de ideale omgeving is om een weekend, midweek of vakantie te nemen zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Vlakbij het strand en de zee en tussendoor heerlijk genieten op de hoeve.

De dieren van de hoeve

Op de hoeve kun je heel wat leuke dieren vinden. De veestapel is divers en zeer kindvriendelijk. De Kruishoeve heeft gezocht naar dieren die geschikt zijn voor de Kinderen op de hoeve. Het zijn rustige en betrouwbare dieren met een lief en leuk karakter.

Weiden en stallen

Ruiterliefhebbers kunnen hun viervoeter meebrengen en bij ons stallen. Er zijn ruime boxen, een paddock en weide voorzien. Hooi & Stro en basismengeling hebben wij ter beschikking.

Prachtige wandelingen langs bos-en duin of een adembenemende rit op het strand, zijn een ware belevenis.

De hoeve heeft aangepast kindermeubilair waardoor iedereen zich thuis voelt.