Feestmenu’s reservatie gewenst 0472/310 624

KERSTMENU dinsdag 25 – woensdag 26 december 2018

(op Kerstavond maandag 24 december 2018 is ons restaurant gesloten)

Amuse

***

Sint-Jacobsnoot/ gele biet/ spek/romanesco / postelein.

***

Gerookt piepkuiken/ aardpeer/ mini witloof/ cantharel/ spruit/ crosnes/ zwarte peper.

***

Granola/ framboos/ Acasia honing/ witte chocolade/ yoghurt.

***

Prijs menu: 56,00 euro/pers.
Prijs menu All-in: 85,00 euro/pers.
(aperitief-wijnen-water-inbegr.)

 

OUDEJAARSAVONDMENU 31 december 2018

Amuse

***

Gerookte en gestoomde rivierpaling/ bloemkool/ Granny Smith/
citroen/ rode biet/ zuring.

***

Lobstermushroom velouté/ Canadese kreeft/ sluimerwt/ butternut/
postelein.
***

Hertenkalffilet/ peterseliewortel/ hoorn des overvloeds/boerenkool/ kweepeer/ blauwe bes.

***

Oudejaars dessert

***

Prijs menu: 75,00 euro/pers.
Prijs menu All-in: 110,00 euro/pers.
(aperitief-wijnen-water-inbegr.)

 

NIEUWJAARSMENU dinsdag 1 januari 2019

Amuse

***

Gerookte en gestoomde rivierpaling/ bloemkool/ Granny Smith/ citroen/ rode biet/ zuring.

***
Hertenkalffilet/ peterseliewortel/ hoorn des overvloeds/boerenkool/ kweepeer/ blauwe bes.

***

Nieuwjaars dessert.

***

Prijs menu: 56,00 euro/pers.
Prijs menu All-in: 85,00 euro/pers.
(aperitief-wijnen-water-inbegr.)

 

 

Heeft u iets te vieren, dan is Restaurant “Chef’ Stable” een unieke plaats voor uw feest.

Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. (tel. +32 (0) 472 31 06 24)