SuggestieUitklappen

Paddenstoel/ toast/ peterselie/ gepocheerd ei/ gerookte eendenborst.. (VG)  € 18,00

Gegrilde Kingkrab / look/ tomaat / bieslook.    (VG)   € 28,00   (HG)      € 48,00

Grietbot/ pompoen/ prei. (VG)                                                                € 20,00

Fazant / butternut/ witloof/ bos paddenstoel/ schorseneer (HG)            € 32,00

Hertenfilet/ pastinaak/ spruit/ groenekool. (HG)                                     € 35,00

Appel-crumble/ peppernoten/vanille. (D)                                                € 10,00

Voorgerechten

Bergham Grand Reserva 18 m.uit de Teruel / Galia Meloen/ Parmezaan17,00
Zalmtartaar/ gerookte paling/ tandoori yoghurt/ komkommer17,00
Filopakje geitenkaas/ Breydelham/ pijnboompitten/rozemarijn-honing16,50
Gamba’s ‘à la plancha’/ pittig gekruid/ Citrus salade20,00
Huisbereide grijze garnaalkroketten17,00

SoepenUitklappen

Dagverse groentesoep6,00
Verrukkelijke vissoep/toast/rouille10,00
Cappuccino van schaaldieren/ saffraan12,00

VisbereidingenUitklappen

Gebakken Noordzeetong, gemengde sla , verse frietjes35,00
Gelakte zalm en gewokte groenten, fettucinne28,00
Boterzachte kabeljauw met pure groenten, aardappelsmeus28,00
Krokant gebakken paling/tartaar saus29,00
  –  met verse groene kruiden/ in de room/ Provençiaals31,00

VleesbereidingenUitklappen

Rumpsteak “Wit-blauw” Extra natuur/ slaboeket/ verse frietjes24,00
  –  met groene peper of paddenstoelen/room/slaboeket26,00
  –  met Béarnaise of Roquefort/ slaboeket27,00
Ierse ribeye/ aromatenolie/  gegrilde groenten29,00
Lamskroon /jonge look/ Rozemarijn/ Provençaalse groenten30,00
Ossenhaas “Flambé”/roomsaus/ mesclum/verse frietjes32,00

Zoete bereidingenUitklappen

Gebak van ’t huis met roomijs7,00
Dame Blanche/ slagroom7,00
Crème brulee7,00
Aardbeienfantasie (seizoen)9,00
Verse vruchten / roomijs/ frambozencoulis9,00
Pannenkoek “Normande”/ appel /Calvados/ roomijs10,00
Chocolade fantasie9,00
Sabayon/ Noord krieken/ roomijs10,00
Verse appelbeignet met vruchtencoulis, vanille-roomijs10,00