SuggestieUitklappen

Avocado / bergham 18 m. Reserva uit ‘Teruel’/ tomatengel/ sjalot. (VG) €16,00

Gegrilde Kingkrab / look/ tomaat / bieslook.(VG)                                      €28,00

Fish & Chips(VG)                                                                                      €18,00

Vrouwelijke tamme eendenborst / linzen/ gegrilde groenten.(HG)            €28,00

Zacht rood fruit / banketbakkersroom / meringue. (D)                               €9,00

 

VoorgerechtenUitklappen

Bergham Grand Reserva 18 m.uit de Teruel / Galia Meloen/ Parmezaan16,00
Zalmtartaar/ gerookte paling/ tandoori yoghurt/ komkommer16,00
Filopakje geitenkaas/ Breydelham/ pijnboompitten/rozemarijn-honing15,50
Gamba’s ‘à la plancha’/ pittig gekruid/ Citrus salade19,00
Huisbereide grijze garnaalkroketten16,00

SoepenUitklappen

Dagverse groentesoep5,00
Verrukkelijke vissoep/toast/rouille9,50
Cappuccino van schaaldieren/ saffraan10,00

VisbereidingenUitklappen

Gebakken Noordzeetong, gemengde sla , verse frietjes34,00
Gelakte zalm en gewokte groenten, fettucinne27,00
Boterzachte kabeljauw met pure groenten, aardappelsmeus27,00
Krokant gebakken paling/tartaar saus28,00
  –  met verse groene kruiden/ in de room/ Provençiaals30,00

VleesbereidingenUitklappen

Rumpsteak “Charolais” natuur/ slaboeket/ verse frietjes22,00
  –  met groene peper of paddenstoelen/room/slaboeket25,00
  –  met Béarnaise of Roquefort/ slaboeket26,00
Braziliaans runderlendestuk/  gegrilde groenten27,00
Lamskroon /jonge look/ Rozemarijn/ Provençaalse groenten28,00
Varkensnootjes/spek/graanmosterd/marktgroenten26,00
Ossenhaas “Flambé”/roomsaus/ mesclum/verse frietjes30,00

Zoete bereidingenUitklappen

Gebak van ’t huis met roomijs7,00
Dame Blanche/ slagroom7,00
Crème brulee7,00
Aardbeienfantasie (seizoen)9,00
Verse vruchten / roomijs/ frambozencoulis9,00
Pannenkoek “Normande”/ appel /Calvados/ roomijs10,00
Chocolade fantasie9,00
Sabayon/ Noord krieken/ roomijs10,00
Verse appelbeignet met vruchtencoulis, vanille-roomijs10,00